خوردن بلدرچین به چه کسانی توصیه میشود

بلدرچین سرشار از مواد مغذی است.

 

بلدرچین یکی دیگر از گونه های طیوراست که سینه و ران آن تقریباً 68? از حجم کل آن را تشکیل میدهند. سینه و ران ها خوشمزه تلقی می شوند. این محصول گوشتی تقریباً شیرین و سفید با کیفیت بالا دارد و حاوی پروتئین متعادل و اسیدهای آمینه ضروری با کربوهیدرات کمتر است. این گوشت همچنین سرشار از ریز مغذی ها است و حاوی ویتامین های زیادی از جمله کمپلکس B ، E و K است. گوشت آن از نظر چربی و کلسترول بسیار کم است ، بنابراین به افرادی که سطح کلسترول بالایی دارند و افرادی که می خواهند کلسترول کم خود را حفظ کنند توصیه می شود. با توجه به ریز بودن این پرنده و اندازه تخم کوچک آن ، آنها را برای استفاده در تهیه انواع محصولات مانند کباب شده این گوشت ، ترشی گوشت و تخم بلدرچین مناسب تر می کند.

بلدرچین معمولاً به عنوان یک محصول عالی در رستوران های غربی شناخته می شود.

گوشت بلدرچین

گوشت بلدرچین با خواصی باورنکردنی فواید بسیاری دارد که با مصرف آن به خاطر وجود ویتامین هایی غنی سلامتی خود را تضمین خواهید کرد.

فواید استفاده از گوشت بلدرچین:

گوشت بلدرچین حاوی بسیاری مواد مغذی از جمله فسفر، پروتئین ، کلسیم ، آهن ، روی ، چربی می باشد.
با داشتن مقادیر بالای کولین همراه با تیامین ، نیاسین ، اسید پانتوتنیک ، بیوتین ،پیروکسین، ریبوفلاین ، فولک اسید، کوبالامین سلامتی مغز را در بر دارد.
رشد استخوان ها با ویتامین D در این گوشت تامین می شود و با داشتن ویتامین K علاوه بر انعقاد خون، استحکام استخوان ها را به همراه دارد.
با داشتن ویتامین E به بازسازی پوست کمک کرده و برای جلوگیری از پیری زودرس بسیار مفید می باشد.
گوشت بلدرچین به رفع مشکلات تنفسی همانند آسم ، توبرکلوزیس و دیستروفی عروقی کمک کرده و نقش موثری در برطرف کردن آن می گذارد.
با ترمیم بافت های بدن که آسیب دیده اند به بازسازی بافت و سلول های پوست و مو کمک می کند و سبب افزایش آنزیم ها و هورمون ها در بدن می شود.
با تقویت سیستم ایمنی بدن خطر ابتلا به بیماری ها را کاهش می دهد.
پایین آوردن سطح کلسترول بد خون (LDL) در سلامتی قلب شما بسیار موثر است .
با مقابله ی بیماری کم خونی به راحتی به تولید و تقویت هموگلوبین و اریتروسیت ها می پردازد و کمبود خون را رفع می سازد.
ویتامین B2 در این گوشت کربوهیدارت ها را تبدیل به قند می کند و قند خاصیت انرژی زایی برای بدن دارد.
سبب تنظیم خواب و مقاومت بدن می شود.
نقش موثری در روند ضریب هوشی کودکان دارد.
گوشت بلدرچین برای بیماری های آسم ، تشنج ، فشار خون ، ضعف اعصاب بسیار مفید می باشد.

تخم بلدرچین

تخم بلدرچین از نظر اندازه از تخم مرغ کوچکتر است و به عنوان غذاهای جدید در سراسر جهان بسیار مورد مصرف و فروش قرار می گیرد. دارای مواد مغذی هستند که آنها را به گزینه ای خوشمزه و سالم برای افزودن به رژیم روزانه یا هفتگی خود تبدیل می کند.

تخم بلدرچین حتی با اندازه کوچک آنها مملو از ویتامین ها و مواد معدنی است و ارزش غذایی آن سه تا چهار برابر بیشتر از تخم مرغ است. قسمت سفیده تخم مرغ حاوی بیش از نیمی از پروتئین است که معمولاً در یک تخم مرغ وجود دارد که دارای ویتامین B2 و مقادیر کمتری چربی و کلسترول از زرده است. مصرف منظم این محصول در مبارزه با برخی بیماری ها کمک می کند و این محصول بر خلاف سایر تخم مرغ ها باعث ایجاد دیابت یا آلرژی نمی شود. آنها به دلیل داشتن عطر و طعم فوق العاده و بافت خوب و خامه ای معروف هستند.
و یکی از منابع غنی اسید امگا3 می باشد و یکی از محصولات ارگانیک شناخته می شود چرا که در پرورش بلدرچین از هیچ گونه دارویی استفاده نمی شود به همین خاطر دارای فواید بسیاری است که به آن اشاره می کنیم.

فواید تخم بلدرچین:

تخم بلدرچین سبب باهوش شدن جنین در دوران بارداری می شود.
سیکل خواب منظمی را برایتان به ارمغان می آورد.
برای درمان بیماری های عصبی و قلبی همچنین گوارشی بسیار موثر است.
بهترین نوع پروتئین و چربی در آن یافت می شود.
بسیار مناسب برای استحکام استخوان های افراد مسن می باشد.
سبب ایجاد حساسیت نمی شود.
برای بهبود بینایی، آلرژی،کلسترل نیز موثر است.
تخم بلدرچین به دلیل داشتن پروتئین بالا برای ورزشکاران و بدنسازان توصیه می شود.
از پیری زود رس جلوگیری می کند و همچنین باعث تجدید نیرو در افراد مسن می شود.
از خواص مهم تخم بلدرچین می توان به افزایش اشتهای کودکان ، دندان های سالم ، ترمیم مو،جلوگیری از پوکی استخوان اشاره کرد.

منبع: راگا پروتئین


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

فرکتال هنر Luke فروش سیستم های امنیتی آشپزی حجت الاسلام احمد خوشخو [ بازگشتیم چون بازگشت همیشه بد نیست ] درباره دانش MEGAgame خوێندەوەکانم حلال ساروج